Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
julekort

Julehilsen fra ordfører

Kjære medborgere!

Vi har snart lagt bak oss et nytt år i historien om det levende øyrike Karlsøy. Et år preget av pandemi og nedstengninger, men også preget av gryende optimisme og håp om en bedre fremtid.

For mange av oss har dette vært en tung tid. Og det må vi også huske i sammenhenger der meninger brytes og planer for framtiden legges. Dette er en tid vi må ta lærdom av. Og det viktigste da er å ta vare på hverandre.

Et godt eksempel på dette er initiativet som er tatt for å arrangere «Jul i felleskap» i Ringvassøy kirke. Her har frivilligheten slått seg sammen for å skape ny mening for mange, på vegne av felleskapet og for felleskapet.

Det handler om å strekke ut en hånd, gi et smil og vise omsorg og omtanke for «den andre» - våre medborgere i denne vakre kommunen.

Stor takk til dere alle, og ikke minst de som skal holde samfunnet sammen gjennom høytids- og for mange, feriedagene. De som jobber turnus på vegne av oss alle, og har vaktberedskap, enten det gjelder helse- og omsorgstjenester eller brann- og redningstjenesten.

 

God jul til dere alle!

 Mona Benjaminsen

ordfører