Karlsøy kommune skal revidere den gamle strategiske næringsplanen fra 2018. en strategisk næringsplan skal si noe om hvordan kommunen kan tilrettelegge for næringsutvikling. Positiv næringsutvikling kan bidra til økt vekst i arbeidsplasser, flere næringsaktører og økt tilflytting. 

Gjeldende strategiske næringsplan er ambisiøs og målrettet, og har vært ett godt styringsgrunnlag for politiske føringer de siste fire årene. Mange av strategiene og tiltakene er gjennomført. Noen har hatt begrenset varighet, mens andre er en del av det kontinuerlige arbeidet for å tilrettelegge for næringsutvikling. ​Du kan lese den her: Strategisk næringsplan 2018-2030 - Karlsøy kommune (karlsoy.kommune.no)

Siden forrige plan ble vedtatt har verden og forutsetningene endret seg. Demografi og behovet for kompetent arbeidskrav øker, energikrise, økonomisk usikkerhet, pandemi og krig i Europa. Samtidig har bærekraftsmålene og klimaomstillingen blitt stadig viktigere. Den strategiske næringsplanen legger føringer for hva kommunen skal prioritere de neste årene. 

Vi håper du kan ta deg tida til å komme med innspill: https://forms.office.com/e/k8kLdbXuQh