Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
23. mars kl. 13:23

Telefonsystemet fungerer som normalt igjen

Les mer clear

Arbeid med gebyrforskrift - Høring

Høringsfrist 30. april

Karlsøy kommune har nå startet arbeidet med utarbeidelse av gebyrforskrift på de områdene kommunen er myndighetsutøver etter forurensningsloven, forurensningsforskriften og forskrift om forbud mot bruk av mineralolje til oppvarming av bygninger. Kommunen forventer å sende forskriften ut på høring i løpet av våren/sommeren og opplyser om at alle har anledning til å komme med høringsinnspill.

Innspill må være skriftlig og sendes til:

Karlsøy kommune, Rådhusveien 41, 9130 Hansnes, eller på e-post til postmottak@karlsoy.kommune.no

Høringsfrist: 30. april.

Revidering av friluftslivskartleggingen i Karlsøy

Vi ønsker innspill innen 31. mars

Ishavskysten friluftsråd og Karlsøy kommune reviderer friluftslivskartleggingen fra 2017, der første fase er å revidere sjø- og kystnære friluftslivsområder.

I denne forbindelse etterlyser friluftsrådet kunnskap over plasser i Karlsøy som er regelmessig brukt av fiskere, kajakkpadlere, båtfolk og andre som hyppig bruker kommunens sjø- og fjæreområder.

 

Fibertilknytning for fritidsboliger i Karlsøy

I forbindelse med pågående fiberutbygging i Karlsøy kommune, gjør vi med dette oppmerksom på følgende:

Det er fortsatt mulig (frem til utgangen av april) å bestille fibertilknytning også for fritidsboligeiere som ikke allerede har inngått slik avtale med Telenor.

Du kan melde din interesse for tilkobling her

Eventuelle spørsmål om dette kan rettes til kommunens innleide prosjektleder fra Bredbåndsfylket AS, Harald Olsen på hjo@bbtf.no eller mobiltelefon 957 63 525.