Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktiviteter

Her finner du en oversikt over alle aktiviteter og arrangementer som er meldt inn til oss. Dersom du har en aktivitet eller et arrangement du ønsker at vi skal profilere for deg, vennligst klikk her og fortell oss om det.

11. august

Bli med på Friluftsskolen 11.-13. august!

Friluftsskolen 2021 - Karlsøy

I samarbeid med Ishavskysten friluftsråd og Barnas Turlag arrangerer Karlsøy kommune i sommer friluftsskole! 11.-13. august blir det mange spennende aktiviteter, sosialt samvær og ikke minst tur til Engelskmannsvatnan og til Karlsøya - med overnatting for de som har lyst til det. Påmeldingsfrist: 1. juli.

7. september

Kurs i skilting og merking av turruter Ny dato

7. september på rådhuset fra kl. 15.00 til 20.00

Logo

Vi gjør et nytt forsøk på å gjennomføre kurs i skilting og merking av turruter.

Kurset gir en innføring i nasjonal standard for merking, skilting, gradering og informasjonstiltak knyttet til turruter. Denne synliggjøringen av turruter skal fremme fysisk aktivitet gjennom nærfriluftsliv der folk bor – bedre folkehelse!

Kurset tar utgangspunkt i merkehåndboka og tilhørende skiltmanual. 

10. oktober

Avskjedsgudstjeneste for tidligere sogneprest Bjørn Lian

Søndag 10. oktober 2021 blir det avskjedsgudstjeneste i Ringvassøy kirke på Hansnes, i anledning avgangen til tidligere sogneprest Bjørn Lian (som formelt avsluttet sitt embete 1. juni d.å.). Gudstjenesten har pga pandemien og koronarestriksjoner blitt noe utsatt. Velkommen til gudstjeneste.