Uka åpnes med Natt i naturen lørdag 3. september, der hele Norge inviteres til å overnatte ute. Alt du trenger å gjøre for å delta på Natt i naturen er å ta med deg en sovepose, et telt, ei hengekøye eller hva du måtte foretrekke å overnatte i , og legge deg ute. også bør du såklart huske på å ha med nok mat, drikke og varme klær.

Om du velger å ligge på terrassen, på fjellet, på en strand eller i nærskogen er helt opp til deg.

 

Markeringen er i år ekstra spesiell, da den også er en større del av den felles nordiske markeringen Nordisk Natt i Naturen. Det betyr at svenskene også skal ha sin natt i naturen samme kveld. en liten landskamp i uteovernatting, med andre ord!

 

Friluftslivets uke har blitt arrangert siden 1993 og skjer alltid første uka i september. Målet er å få flere ut i vår flotte natur og skape gode minner. Her er det bare å pusse turskoene og tørske støv av tursekken og komme seg ut. Uansett om du går på nærtur eller topptur-naturen er for alle.

 

I år er Friluftslivets uke en del av frivillighetens år og det skjer arrangementer over hele landet i løpet av uka, så sjekke gjerne aktivitetskalenderen på hjemmesidene til Friluftslivets uke for å se hva som skjer på Friluftslivets uke – Alle aktiviteter. Sjekk også vår egen aktivitetskalender Aktiviteter - Karlsøy kommune (karlsoy.kommune.no)

Bruk gjerne emneknaggen #nattinaturen og #nattinaturenkarlsoy på dine bilder på Facebook og Instagram.

 

 

Velkommen ut i naturen!