I sommerhalvåret kan du oppleve de vakre øyene bade i midnattssol. En båttur rundt Nord-Fugløy, fisketur med eller uten guide, eller turer på egenhånd er balsam for sjela når sola vil skinne natta gjennom. 

Vannøya er kjent for noen av de beste fiskefeltene i verden når det kommer til torsk, steinbit, hyse, uer, og ikke minst kveite. Hos oss kan du leie båt og overnatting med fasiliteter for havfiske.

På høsten når silda kommer er Knølhvalen og Spekkhoggeren aldri langt unna. Vi kan ta deg med på hvalsafari der du får oppleve disse mektige dyrene på nært hold.

I vinterhalvåret har vi flott og urørt skiterreng og majestetiske fjell å bestige. Vi tilbyr skipakker med guiding, overnatting, mat og badstue.

Nordlyset viser seg fra sin beste side her ute, og du vil kunne nyte dette i stille og rolige omgivelser uten lysforurensing fra byen. Vi har truger for utleie til korte eller lengre turer – de gir deg mulighet til å komme deg ut i terrenget på enkel måte, og vil gi deg en ekstra fin opplevelse av turen.

Vi tilbyr overnatting i rorbu eller i hus ved havet. Utendørs sauna på stranda med havutsikt, og perfekt beliggenhet for å nyte midnattssola om sommeren eller et isbad i havet under nordlyshimmelen på vinteren.

Kontakt

E-post: post@vannoy.no

Telefon: 91118766/95777130

Facebook: Vannøy Sport og Havfiske