PAKA2012-00144
PAKA2012-00144

Vil du være med og følge noen til skolen?

Ta godt imot våre bøssebærere når de kommer, eller gi ditt bidrag til bøssene som er plassert rundt på mange av butikkene og fergene i kommunen.

Kommunestyret i Karlsøy har bidratt med kr. 5 000,- til årets TV – aksjon, og i løpet av denne uken vil TV – aksjonskomiteen starte giverstafetten, hvor vi kontakter lokalt næringsliv.

?????? ?? ?????? ????? ?????? ?? ???? ????? ???? ?????

Vil du starte din egen innsamlingsaksjon?

Hvert år engasjerer privatpersoner seg i TV-aksjonen gjennom å organisere egne innsamlingsaktiviteter. Gjennom Spleis kan du starte din egen innsamling og gi et samlet beløp til TV-aksjonen, uten at du selv trenger å håndtere kontanter. 

Skal du arrangere bryllup, konfirmasjon eller bursdag og ønsker at gjestene heller skal gi til TV-aksjonen enn å gi deg en gave? Vil du selge kaker i nabolaget, men vil unngå å håndtere kontanter? Vil du holde et arrangement (konsert, utstilling, fest) og la inntektene gå til TV-aksjonen, men synes det blir for mye stress med kontanter?

Opprett din egen Spleis (f.eks Ola Nordmanns bursdagsgave) og la gjestene enkelt betale med Vipps eller bankkort inn til din innsamling. Innsamlingen i sin helhet vil overføres automatisk til TV-aksjonen og din innsamling vil komme opp som et bidrag på kommunestatistikken på våre giversider.

 

 

Vil du vite mer om årets TV – aksjon, så finner du mer informasjon her: https://blimed.no/

https://www.youtube.com/watch?v=DtUaDzIseus&list=PLi3Ph45u_RqRh6cqOWTXhPIw6h4wFD8gx