Med hjertet i faget

I magasinet kan du lese om Byggmester Tony H. Jensen som tenker miljø og bærekraft gjennom hele byggeprosessen. 

Byggmester Tony H. Jensen ble etablert i 2007 i Karlsøy kommune, og har siden den gang utført prosjektering og byggetjenester i Karlsøy og Tromsø Kommune. Per i dag teller vår stab 15 dyktige tømrer, som utfører sitt arbeid med punktlighet, ryddighet og en stor porsjon med kunnskap og gode løsninger! Felles for alle i vår stab er at vi liker utfordringer, og er kjent for å finne løsninger som både er gode og lønnsomme for deg som kunde. Alle våre ansatte er norskspråklige og er lokalt ansatt i fra Tromsø og Karlsøy Du finner vårt hovedkontor på Hansnes i Karlsøy kommune ved Øvre industrivei 43 eller ved vårt salgskontor i Tromsø i 2 etg. Hos Noorfloor bak kjøpesentret K1- Her vil du alltid være velkommen for en fagprat

Blå bolig

Gjennom husprodusenten Blå Bolig tilbyr vi ulike typer hus. Samtidig tilbyr vi også kundene våre å komme med egne forslag som vi gjør vårt ytterste for å realisere. De fleste husene vi selger blir skreddersydde og tilpasses kunde og område huset skal stå i. På denne måten sikrer vi at kunden blir fornøyd og at huset er tilpasset om-givelsene det skal være med på å prege i lang tid.

Har du en husdrøm, ønsker vi deg velkommen til oss for en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg. Vi har tilgang på arkitekter som kan hjelpe deg med å videreutvikle idéene dine. Når tegningen er ferdig, starter arbeidet vårt, og din neste jobb blir å vri om nøkkelen i din nye bolig. Godt håndverk er grunnlaget i alt det vi gjør. Vi setter vår ære i å levere byggverk av høy kvalitet. En stabil arbeidsstokk har gjennom mange år opparbeidet seg den nødvendige kompetansen med moderne byggeteknikker, samtidig som vi tar med oss det aller beste fra tradisjonelt håndverk.

Skjermbilde (82).png

Våre tjenester

  • Leveranser av bygg
  • Utvikling av eiendom
  • Utarbeiding av byggesøknad
  • Deltagelse i andre byggeprosjekter
  • Renovering og ombygging av eksisterende boliger og bygg
  • Arkitekttjenester

Så hvorfor skal du velge oss til ditt prosjekt?

Vårt team består av meget dyktige håndverkere som brenner for sine fag- og gode resultater. Dette gjør at vi blir et naturlig valg for deg som kunde, når du skal realiserer drømmeboligen, bygge et leilighetskompleks eller trenger fleksible konsulenttjenester raskt.

Våre bygg og konstruksjoner er alt fra de helt små prosjekter til toppsiktet med spesialdesignede boliger. Varieteten i konstruksjonsmaterialet vi kan bygge din drømmebolig med er stor, noe som gjør at vårt produktspekter blir både bredt og spennende.

Fokus på framtiden

For oss er det viktig å være med på å utdanne fremtidens håndverkere, samtidig som at vi ønsker å videreføre våre verdier og kvalitet for faget vårt. Vi er godkjent lærebedrift, og vi ønsker å satse på ungdommen og fremtiden for bransjen vår ved å være en god bedrift som ivaretar lærlinger.

Våre dyktige håndverkere og instruktører tar denne oppgaven på alvor, og strekker seg langt for å gi lærlingene den kunnskapen og holdningen som trengs for å bli en skikkelig dyktig fagarbeider. 

Bærekraft nå – Bærekraftig fremtid!

Tenker du på forurensning, klimaendringer og hva slags verden vi etterlater oss til våre etterkommere? Det gjør vi også. Derfor er miljø viktig for oss når vi bygger det nye huset ditt. Vi har et gode samarbeid med Norske leverandører på våre materialer og er stolte av at dette er kortreist og av utrolig god kvalitet. Vi bygget huset ditt slik at inneklimaet blir best mulig. Vi bygger etter de gjeldene norske standarder, til enhver tid,– både når det gjelder bruk av isolasjon og type vinduer. Dette medfører minst mulig behov for oppvarming. På våre byggeplasser vil du oppleve våre tømrere som ryddige og miljøbevisste. Vi har en høy sorteringsgrad på vårt materiale og etterlater oss byggeplassen ryddet.

Realiser boligdrømmen i Karlsøy

Aina Isaksen er personal- og organisasjonssjef i Karlsøy kommune, og kan fortelle at kommunen er den nærmeste kommunen til Tromsø, der de økonomiske fordelene slår inn. 

Økonomiske fordeler

Det dreier seg om nedskrivning på studielån hvert år med inntil 30 000 kroner, gratis barnehage og lavere personbeskatning. En familie med to voksne og to barn kan spare hele 160 000 kroner i året, og i tillegg kommer fritak for elavgift for husholdninger, forteller Isaksen. – I tillegg er det mye rimeligere boliger her enn i byen og gode muligheter for startlån fra kommunen, noe som også gir større økonomisk frihet, understreker hun. Som ivrig kajakkpadler kan Aina boltre seg mellom de over 600 øyene som utgjør Karlsøy kommune, og mulighetene for friluftsliv i fjellene rundt kunne ikke vært bedre. – Karlsøy er en perle, og det er så mange fordeler med å bo her. Med én times kjøretur til Tromsø lufthavn pleier vi å si at vi ligger fire timer fra Paris, smiler hun.

Ledige tomter på Slettmo

Nå er Karlsøy kommune i ferd med å klargjøre et felt med boligtomter klare for utbygging. Slettmo boligfelt på Hansnes har nå tilgjengelig 23 tomter til oppføring av eneboliger. Boligfeltet har solrik beliggenhet nær sjøen, og alle boligene vil få utsikt mot sundet i øst. Her vil beboerne ha gangavstand til butikk, skole, idretts-/ fotballbane og svømmebasseng. – Dette er en sentral og sentrumsnær beliggenhet, og feltet har unik utsikt til Langsundet og Reinøya, sier Isaksen. – Tomtene er på mellom 700 kvm og opp mot ett mål, så her blir det rikelig plass til uteaktiviteter. Tomtene vil bli levert med veiadkomst og gatelys, i tillegg til vann, avløp og opplegg for høyhastighets internett via fiber. Fergeleiet med gratis fergeturer til Reinøya og Vannøya ligger i gangavstand til boligfeltet.

Skjermbilde (81).png

Det beste av flere verdener

Det beste av flere verdener – Som innfødt karlsøyværing kan jeg med hånden på hjertet si at dette er verdens beste sted å bo, sier Isaksen med et smil. – Her er det lett å få jobb, og det er i tillegg enkelt å pendle til Tromsø på den nylig oppgraderte fylkesveien. Her i Karlsøy kan alle oppleve det beste av flere verdener – en landlig kommune i naturskjønne omgivelser, kombinert med alle mulighetene Tromsø by har å tilby. Når man i tillegg er berettiget de virkemiddeltilskuddene som staten tilbyr, er kombinasjonen uslåelig. Velkommen til Karlsøy!

Les hele magasinet

Fikk du ikke med deg bilaget i avisa? Les hele magasinet om Tromsøregionen digitalt her: www.tromsomagasin.no