Laget har fått støtte fra kommunen til å etablere tursti som skal være universell utformet. Planen er at den skal være ferdig i løpet av året.  På den måten kan flest mulig komme seg ut og få oppleve naturen. Lagets leder, Stein-Ottar forteller de også har fått støtte fra Ishavskysten friluftsråd til å etablere en gapahuk i tilknytning til huset. De har også en mye brukt gapahuk i Nordeiddalen, der kjøres det også skiløyper på vinterstid.

Et annet populært arrangement er det tradisjonsrike Nordeiddalsrennet som pleier å være rundt påsketider hvert år som alltid trekker fastboende og hyttefolk. Planen er også å få anlagt campingplass på den gamle fotballbanen rett nedfor klubbhuset. – Det blir fantastisk fint med campingplass her på høyden av Reinøya, sier Benjaminsen engasjert.

På blokka er å få solgt gymbygget for å kunne konsentrere seg utelukkende om klubbhuset. Per dags dato leier Stakkvik IL ut deler av gymbygget til en massasjesalong.

Ungdomshuset er samlingsplassen i bygda 

Laget inviterer til flere arrangementer i løpet av året og et av høydepunktene er boknafeskfestivalen. Da blir det invitert til utekonsert med servering av kortreiste fiskeburgere fra Reinøy sjømat, salgboder, andeløp og festmiddag. Ditlefsen forteller at festivalen er en stor inntektspost for laget og kan røpe at det blir festival i år også. 

Det foregår mer enn bare festival på huset i løpet av året. Det har vært arrangert bingo, bygdefester, høstfester, påskefester og ute er det laget til utescene. – Uten ungdomshuset har vi ingen samlingsplass. Vi er de eneste på Reinøya med plass til større arrangementer, sier Ditlefsen.

- Mange sier at det skjer ingenting i bygda, men når vi har arrangementer er det fullt av folk. Jeg tror det betyr mer enn hva folk egentlig innser, avslutter Ditlefsen. 

Ordfører Mona Benjaminsen og Stein- Ottar Ditlefsen speider ut over området som er tenkt som campingplass. Foto: Stine Rakkenes