Opplegget vil være at du på forhånd må sende inn bestilling pr mail til: bibliotek@karlsoy.kommune.no. Senest dagen før, men gjerne enda tidligere for å være sikker på at vi rekker å finne fram det du ønsker.

Vi åpner for bestillinger med en gang og første utlevering vil være mandag 11. mai fra klokka 12. Deretter vil utlevering være alle hverdager mellom 9 og 14.30. Bøkene vil da være pakket i poser og merket med navn og legges på et bord i inngangspartiet på rådhuset, rett utenfor biblioteket og servicekontoret.

I starten setter vi en begrensning på 5 bøker pr utlån. Ved bestilling kan du enten oppgi konkrete titler du ønsker å låne, eller du kan oppgi en sjanger og vi plukker ut noe som kan passe blant det vi har inne. Oppgi også hvilket tidspunkt du ønsker å hente bøkene så slipper vi å fylle bordet med det som hentes om noen dager. Du må også oppgi lånenummer om du husker, og gjerne mobilnummer slik at vi lett kan få tak i deg.

Inntil videre tar vi ikke i mot bøker og alle utlån er automatisk forlenget. Dette kan også gjøre at vi ikke har inne akkurat den boken du vil ha, så derfor muligheten til å ønske sjanger.

Ganske snart kommer det også en egen facebook-side for biblioteket med boktips og annen nyttig informasjon så heng gjerne på der når den kommer.