Det er spesielt strekningene Hessfjord-Hansnes-Skattøra, og strekningen Hessfjord-Dåfjordeidet-Dåfjord som blir berørt at vegarbeidet i sommer, i regi av fylkeskommunen. Innleid entreprenør er Presis Vegdrift.  

Flere strekninger blir utbedret

I tillegg ble det vist til at strekningen Skåningsbukt – Vannvåg også vil bli gjennomført denne barmarksesongen. Dette følger et eget asfalterings program som ikke er en del av investeringsprosjektet «vegløftet», men innenfor det løpende vedlikeholdsarbeidet. 

Det ble også informert om at hele 3 av de 9 vegbroene langs fylkesvei 863 skal skiftes fordi de har for lav bæreevne. Dette er del av broprogrammet til samferdselsseksjonen i fylket. 

Kommunalt vegprosjekt i Dåfjord

Det ble under presentasjonen fra Presis Vegdrift også vist til et kommunalt vegprosjekt i Dåfjord. Dette vil bli koordinert inn mot asfaltleveransene, da Presis Vegdrift er innleid entreprenør også her. 

Trafikkavvikling i perioden

Trafikken blir naturligvis påvirket av arbeidet, og det er forsøkt å ta hensyn og koordinere slik at det blir minst mulig til ulempe for framkommeligheten og trafikkavviklingen. 

Dåfjord- stikkrenneskift og grøfting

  • Hastigheten er satt til 50k/t.
  • Vegen er stengt mellom kl 22.45-06.00.
  • Gjennomslipp på natten mellom kl 03.00.-04.00.
  • Utrykningskjøretøy kan passere på varsel.

Skattøra-Dåfjord

  • Hastigheten er satt til 50 km/t.
  • Trafikkdirigering med ledebil.
  • Ledebilen korresponderer med bussavganger.

Fremdriftsplan

Fremdriftsplan med tabell over hvilke områder som berøres når. Illustrasjon: Presis Vegdrift

Ønsker du se hele informasjonsmøtet?

Du kan se opptak av informasjonsmøtet på Kommune-TV: Karlsøy KommuneTv.

Kontaktinformasjon

For spørsmål knyttet til det planlagte arbeidet, kan spørsmål rettes enten til fylkeskommunen ved Nina Therese Hansen på telefon 970 05 571, eller Presis Vegdrift ved Joakim Stefanussen på telefon 958 57 825.
 

Husk at du alltid kan holde deg oppdatert på trafikkbildet på Vegvesenet sine nettsider 175.no.