Koronavaksineringen fortsetter etter de oppsatte retningslinjene til FHI. Vi vaksinerer nå de som er i aldersgruppen 75-64 samt, de som er i spesielle høyrisikogrupper. Vi vil etter dette fortsette med gruppene 64-55 med tilleggssykdommer og så  54-45 med tilleggssykdommer. Hva som utgjør høyrisiko eller tilleggssykdommer er definert fra FHI og følges strengt.

Vi har  nå kommet til årsklassen som fyller 70 i år. Vi vaksinerer så mange som mulig ut i fra hvor mange vaksiner vi får. Dette får vi vite fra uke til uke og er avhengig av vaksineleveranser til EU.

Vi ber derfor om forståelse for at vi ikke kan prioritere noen fram i køen på grunn av ferieplaner.  Vi kan heller ikke si nøyaktig når noen får tilbud om vaksine. Vi ber om at folk ikke ringer legekontoret for og spørre når det blir deres tur- dette skaper betydelig merarbeid for oss i arbeidet med organiseringen av vaksineringen. Fordi vaksinene må prioriteres ut i fra medisinske vurderinger er det ikke enda åpnet for egen påmelding til vaksinering, dette vil komme etter at alle prioriterte grupper er ferdigvaksinert.