Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Offentlig ettersyn av planprogram for kommuneplanens samfunnsdel

I henhold til plan- og bygningsloven (PBL) § 11-12 varsles det om oppstart av arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel. Samtidig legges forslag planprogram m/planstrategi 2016-2019 ut på høring og offentlig ettersyn i medhold av PBL §§ 4-1, 10-1 og 11-14.

Kommuneplanen, som består av en arealdel og en samfunnsdel, er det overordnede langsiktige styringsdokumentet for en kommune. Karlsøy kommune skal nå utarbeide samfunnsdelen til kommuneplanen. Samfunnsdelen fastlegger langsiktige linjer for kommunens utvikling og politikk . Vedlagte forslag til planprogram m/planstrategi redegjør for formålet med planarbeidet, planprosessen, opplegget for medvirkning, satsningsområder og prioritering av planarbeid.

Frist for innspill er 26. august 2016. Innspillene sendes til Karlsøy kommune, 9130 HANSNES, eller på e-post til postmottak@karlsoy.kommune.no. Innspillene merkes «Innspill til planprogram samfunnsdel m/planstrategi».

Forslag til planprogram m/planstrategi vil være tilgjengelig digitalt på kommunens nettside og i papirformat på servicekontoret.

Nærmere opplysninger om planarbeidet kan fås ved henvendelse på e-post christina.solhaug.joakimsen@karlsoy.kommune.no eller pr telefon 77 74 60 20 (ferie i uke 27-29).

 

Forslag til planprogram m/planstrategi

 

 

Tips en venn  Skriv ut