Karlsøy kommune er en øykommune i Troms med omlag 2250 innbyggere, og er nabokommunen til landsdelshovedstaden Tromsø. 
Kommunesenteret Hansnes på Ringvassøya ligger 1 times bilkjøring fra Tromsø. Ringvassøya har fastlandsforbindelse via undersjøisk tunnel under Kvalsundet. 
Kommunen ligger i tiltakssonen for Nord-Troms og Finnmark. Det innebærer bl.a. redusert skatt og avskriving av studielån etter nærmere regler. 

Et levende øyrike!

På øyene i kommunen finnes det ulike muligheter for friluftsliv, jakt og fiske. Kommunen er også kjent for sin unike kyst og skjærgård som gir fantastiske muligheter for båtliv og havfiske. 
Vi har gode barnehager, moderne skoler/oppvekstsenter, svømmehaller, idrettsanlegg og et aktivt kulturliv. 

LEDIG VIKARIAT I LÆRERSTILLING VED VANNVÅG OPPVEKSTSENTER

Ved Vannvåg oppvekstsenter har vi ledig en undervisningsstilling i et svangerskapsvikariat inntil 100% fra 1.august 2017 – 31.juli 2018.

Vi har behov for allmennlærer med generelle fag for 1. – 10. trinn.

Vi tilbyr:

  • Motiverte og kompetente medarbeidere
  • Hjelp til å skaffe bolig
  • Full barnehagedekning
  • En køfri hverdag
  • Lønn etter tariff

Spørsmål om stillingen kan rettes til enhetsleder Reidunn Knutson Dahl ved Vannvåg oppvekstsenter tlf. 777 46250 eller 90785315.

For stillingen gjelder lønn- og tilsettingsvilkår i samsvar med gjeldende lov, forskrifter og avtaleverk. Den som ansettes må legge fram gyldig politiattest.

Søknad og CV med henvisning til referanser, vedlagte bekreftede kopi av vitnemål og attester sendes til postmottak@karlsoy.kommune.no

eller pr. post til Karlsøy kommune, postmottak, Rådhuset, 9130 Hansnes.

Søknadsfrist: 10.06.17