Kurset er skreddersydd for bransjen med en fin miks av teori og praksis.

Kurset gir kunnskaper om:

  • Menneskelige utfordringer og sammenhenger mellom organisatoriske-, teknologiske- og psykologiske faktorer
  • De spesielle forhold som påvirker kvaliteten i landbruket
  • De forhåndsregler som må tas ved tilrettelegging for et godt og sikkert arbeidsmiljø
  • Brannforebygging i landbruket
  • Praktisk kvalitetsarbeid med trening og innsikt i digitale hjelpemiddel i sikkerhetsarbeidet og løpende dokumentasjon vha digitale løsninger
  • sikrere arbeidshverdag
  • En mer effektiv og lønnsom drift
  • Kvalitetssystemet i landbruket

Målgruppen er bønder, tillitsvalgte i landbruket, rådgivere og andre med interesse for og erfaring fra landbruksbransjen.

Kurset er samlingsbasert, 3 samlinger, lunsj til lunsj; Samling I: 31. okt- 2. nov, Samling II: 21. - 23. jan 2019 og samling III: 27. feb.- 1. mars 2019

Opptakskrav: Emnene er forbeholdt søkere med generell studiekompetanse. Søkere som ikke har generell studiekompetanse og som fyller minst 25 år i søknadsåret, kan søke om opptak på grunnlag av realkompetanse

For mere info og påmelding gå inn på nettsiden www.uit.no/iis

Spre gjerne informasjon om kurset til andre!