Dette er det aller første turheftet som er lagd for turtrimtilbudet Til topps i Karlsøy, og med dette finnes ingen grunn til øyrikets innbyggere å sitte inne! I begynnelsen av juni får alle i kommunen som eier en postkasse et turhefte med 32 fantastiske turer på de fem øyene Ringvassøya, Vannøya, Rebbenesøya, Reinøya og Karlsøya. Øvrige kan hente seg et gratis turhefte fra rådhuset på Hansnes. Her kan du boltre deg i opplevelser, og her er det utsiktsgaranti over øyer, fjell og hav på alle turene.

Turheftet er lagd gjennom et tett samarbeid mellom Karlsøy kommune og Ishavskysten friluftsråd. Et stort takk til Freddy Sørensen som har ledet prosjektet i kommunen med hjelp av sine kolleger May-Jorunn Corneliussen og Christina S.Joakimsen, samt til de frivillige Siv Ditlefsen, Frank G. Larsen og Leif-Wiggo Ditlefsen som alle har bidratt med bilder, tekster, gjennomlesing og gode innspill.

Bruk turheftet som inspirasjon til nye og gamle turmål, eller bli med i Til topps i Karlsøy, kommunens egen turkonkurranse der både nybegynnere og erfarne fjellgeiter kan finne inspirasjon.

Om du ønsker å ta del av turkonkurransen Til topps i Karlsøy registrerer du deg selv og turen din i www.telltur.no. Husk å fylle i all informasjon slik at det er mulig å kontakte deg ved sesongslutt. Se turheftet eller kommunens egen side inne i telltur.no der du får mer informasjon om dette, samt sesongstart (og slutt), hvilke klasser som tilbys og annen viktig informasjon.

 OBS! I løpet av kort tid lanseres en helt ny nettside for TellTur.no. TellTur blir kartbasert for å enklere finne fram til turmålet gjennom et digitalt kart, og det kommer også en app tilknyttet TellTur slik at du kan ta med deg all informasjon ute på tur. Følg med på www.ishavskysten.no for mer informasjon.

Les mer på Ishavskysten friluftsråd sin nettside, og last ned digital utgave om du ønsker!

Til topps i Karlsøy - turhefte.pdf