Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Karlsøyfestivalen 2006

En magisk opplevelse i nydelig vær

Karlsøyfestivalen 2006 ble en formidabel suksess, og er blitt det desidert største og viktigste kulturarrangementet i Karlsøy kommune.
Ole Paus[1]_400x320
Ole Paus.
Det står respekt av arbeidet som ildsjelene ute på lille Karlsøya legger ned i dette gigantarrangementet, som også representerer en ubetalelig reklameeffekt for kommunen. I år var endelig værgudene på arrangørenes side. Det fortjente festivalen og det skapte en lun, idyllisk og magisk ramme ute på Karlsøya, ikke minst i høstmørket natt til søndag.
Mikael Wiehe[1]_400x320
Mikael Wiehe.
Og så fikk vi jo oppleve at storheter som Ole Paus og Mikael Wiehe gjennomførte kjente og kjære låter og ga klart uttrykk for at de var storfornøyde med festivalen. Vi never og Bjørn Berge, tryllekunstner på sin bluesgitar, og et helt orkester alene. Mange ble mektig imponert. Mye god musikk fra mange dyktige artister og publikum kunne ikke annet enn å storkose seg. Vi regner med å representere mange når vi gratulerer Karlsøyfestivalen med et glitrende gjennomført arrangement, og venter med spenning på neste års artistliste.
Bjørn Berge_400x320
Bjørn Berge.
Karlsøy prestegård_400x320
Karlsøy Prestegård.
Svein-Egil_400x320
"Sjefen sjøl", Svein-Egil Haugen.
Teltleir_400x320
Teltleir i godværet.
Tips en venn  Skriv ut