Først og fremst vil vi takke for alle de fantastiske bidragene som ble sendt inn i forbindelse med fotokonkurransen, totalt 41 bilder! – Det har vært en sann fryd å få se litt av feiringen av 17. mai rundt omkring i øyriket, uttaler ordfører Mona Pedersen.

Om kåringen

Fra juryen som ble nedsatt for å kåre verdige vinnere av konkurransen, meldes det om at oppgaven med å velge blant alle fine bildene ikke var helt enkel. Vi kan røpe at det var 100 % enighet om vinnerbildet i fotokonkurransen, men det endte opp med en delt tredjeplass! Se vinnerbildene under – og ikke minst en kort begrunnelse for hvorfor valget falt på de enkelte bildene.

And the winner is…

Så til det alle venter på, her er vinnerne av fotokonkurransen:

Vinnerbildet! Sekkeløp på Brattfjell gård på Vannøya

1. PLASS I FOTOKONKURRANSEN – Sekkeløp på Brattfjell gård, Vannøya

Bilde sendt inn av: Ina Benedicte Hansen Løvvold

Et fantastisk blinkskudd av et bilde fra 17. mai-feiringen i øyriket! Bidraget viser noe av mangfoldet med nasjonaldagen – barnas dag! Det gledet juryen stort å se at det i disse dager er mulig å ta tilbake gleden og feiringen med aktiviteter som inkluderer både barn og unge – på tvers av alder og ikke minst til tross for nasjonale koronarestriksjoner. Vi kunne ikke unngå å legge merke til den formidable innsatsen fra gutten til venstre i bildet, full sats for å ta igjen jentene i løpet! Takk for at dere delte bildet med oss – og mange gratulasjoner til en verdig vinner av Karlsøy kommunes fotokonkurranse!

Premie: Gavekort pålydende kr. 1.000,- fra Direktør’n Bistro i kommunesenteret Hansnes

2. premie: Evan feirer 17. mai med is og fin utsikt mot Hessfjorden og Reinøya

2. PLASS I FOTOKONKURRANSEN – Evan nyter 17. mai på fjellet

Bilde sendt inn av: Jane O’Dwyer

Et flott bilde fra øyriket! Vi lot oss lett sjarmere av Evan som nyter 17. mai på fjellet – med iskrem i hånda og en fantastisk utsikt over Hessfjorden og Reinøya! Vi gratulerer en verdig vinner av 2. premien i Karlsøy kommunes fotokonkurranse! Premien er en flott tursekk fra Karlsøy kommune, vi håper den kommer godt med til neste planlagte fjelltur!

Delt 3. premie: Gjensynsglede når to bestevenninner møtes på 17. mai!

DELT 3. PLASS I FOTOKONKURRANSEN – Gjensynsglede mellom to bestevenninner

Bilde sendt inn av: Agneta Nordby

Gjensynsgleden mellom to bestevenninner traff oss rett i hjerterota! Det lyser av øynene til de to festkledde jentene med 17. maisløyfer i håret – et blinkskudd som kvalifiserte til delt 3. plass i fotokonkurransen! Vi gratulerer og gir jentene hver sin turkopp fra Karlsøy kommune i premie! Turkoppen er praktisk utformet i metall for å tåle en støyt i tursekken ;)

Delt 3. plass: Tøffe badenymfer fra Finnkroken Laugarlag på Reinøya!

DELT 3. PLASS I FOTOKONKURRANSEN – Badenymfer fra Finnkroken Laugarlag

Bilde sendt inn av: Henriette Robertsen

Tøffe damer fra Finnkroken Laugarlag på Reinøya. Med flagg og sløyfer feiret de en litt alternativ nasjonaldag med bading i havet i midten av mai – noe de også gjør resten av året for øvrig (brrrrrr…). Finnkroken Laugarlag benyttet anledningen til å invitere enda flere tøffe og hjertesterke Karlsøyværinger med på bading (hver lørdag kl. 11.00 i Finnkroken på Reinøya, se Facebookgruppa Finnkroken Laugarlag for mer informasjon) – en annerledes aktivitet på nasjonaldagen som kvalifiserte til delt 3. plass i fotokonkurransen vår. Vi gratulerer og gir de fire damene på bildet hver sin turkopp fra Karlsøy kommune i premie!

TIL ALLE SOM DELTOK:

Alle som deltok i kommunens fotokonkurranse, vil ved henvendelse i resepsjonen på Rådhuset få utdelt en flott årskalender fra Karlsøy kommune. Takk for bidraget og vel overstått 17. mai!

Vil du se alle bidragene i fotokonkurransene?

På Karlsøy kommunes offisielle Facebookside finner du alle bidragene i fotokonkurransen «17. mai i Karlsøy». PS: Det ble publisert bilder både i kommentarfeltet på selve arrangementet, under fanen «Diskusjon» og også i kommentarfeltet under posten «HURRA, da er fotokonkurransen offisielt åpnet».