Det har vært stort engasjement i forkant og små og store har gledet seg og snakket om dette i ukesvis i forkant. Arrangør og badevakt Alexander Nylund, forteller at det var tatt inspirasjon fra Tromsøbadet. 

 

Lydselskapet ProffLyd ved Arne Grimstad, var innleid av kommunen, og stod for et fantastisk lysshow med riktig flott diskomusikk til. Røykmaskinen toppet stemningen i svømmehallen denne kvelden. Man kjente rytmene i hele bygda denne kvelden.

Lydmann Arne Grimstad og badevakt Alexander Nylund
Lydmann Arne Grimstad og badevakt Alexander Nylund bak miksebordet i svømmehallen. Foto: Jorunn Amundsen

For at flest mulig skulle få delta med tanke på begrenset plass i bassenget, var det disko for barnefamilier med barn opp til 6 år fra klokken 17:30-18:15. Deretter åpnet det for alle andre. Til sammen deltok 79 personer på denne kvelden i svømmehallen. Stemning var til å ta å føle på, og til slutt sto barna og danset på bassengkanten, sang og hadde det utrolig gøy!

Alle skoene i gangen vitnet om hvor populært arrangementet var. Foto: Jorunn Amundsen

Kvelden ble komplett da alle etter diskoen ble servert nystekte vafler og kaffe til den store gullmedalje av frivillige fra Ringvassøy Idrettslag sin svømmegruppe. Disse stilte for øvrig med hele 6 frivillige badevakter slik at kvelden ble gjennomført med sikkerheten i behold.

Svømmegruppa håper kommunen kan være med å på å gjenta suksessen ved en annen anledning slik at flest mulig får sjansen til å delta på bassengsdisko.