ARN-sykkelen kommer til kommunen torsdag 20.juli klokka 10.00, da overleveres den på kommunegrensa til Tromsø. Så skal den rundt i kommunen før vi på trygt vis frakter den til Lyngen. 

Håper på folkefest

 Det blir mulig å følge sykkelens ferd gjennom Norge på #ARNsykkel og vi oppfordrer folk til å ta kontakt med sin kommune hvis man ønsker å være med å sykle, eller finne på ting langs løypa. - Vi håper på stor folkefest også i Karlsøy, og vil lage et opplegg med flere etapper hvor vi håper at flere vil være med og sykle ARN- sykkelen. Så kan alle som vil følge etappene enten ved å sykle med, eller være heiagjeng langs ruta. Det vil komme mer informasjon utover sommeren! Sier ordfører Mona Benjaminsen

ARN sykkelen kommer til kommunen torsdag 20 juli, klokka 10.00, da overleveres den på kommunegrensa. Så skal den litt rundt i kommunen før den på ett eller annet vis fraktes til Lyngen.

- Litt inspirert av fakkelstafetten i forbindelse med OL synes vi dette er en flott måte å markere 10-årsjubileet i hele Nord-Norge. Samarbeidet mellom kommunene er et symbol på samarbeidet som har løftet frem Arctic Race of Norway, og er med på å gi hele landsdelen mulighet til å delta på folkefesten i jubileumsåret, sier daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway.

- Vi håper folk møter opp i løypa og finner på mye sprell som vanlig, og at de som ser sykkelen eller bidrar på ulike måter, deler bilder i sosiale media med å bruke #ARNsykkel, avslutter Dybdal. 

Sykkelruta i sommer

Slik ser sykkelruta i sommer ut:

UKE 23/24 Bindal-Nesna

UKE 25 Nesna-Fauske

UKE 26 Fauske-Hadsel

UKE 27 Hadsel-Bardu

UKE 28 Bardu-Senja

UKE 29 Senja-Kåfjord

UKE 30 Kåfjord-Vadsø

UKE 31 Vadsø-Tana

UKE 32 Tana-Karasjok

UKE 33 Karasjok-Nordkapp

arnrute.jpg