Kommunestyret bevilget en million kroner til renovering av Vannareid barnehage. Kommunedirektør Leif Hovden sa til kommunestyret at saken var å regne som ekstraordinær. Renoveringsbehovet til barnehagen er stor da den er nedslitt. Renoveringen vil innebære å legge nytt gulv, totalrenovere stellerom inkludert toalett og skifte dører til terskelfrie for enklere renhold og adgang. 

Reforankring flytebrygge Torsvåg 1

Kommunestyret vedtok å innvilge midler på opptil 2.7 millioner kroner til reforankring av flytekaia Torsvåg 1. Tiltaket skal finansieres over dispensasjonsfondet. Kaia har behov for omfattende vedlikehold og mer reparasjon enn først antatt. Ordfører Mona Benjaminsen mente flytekaia slik den er nå hindrer videre etablering og vekst. 

Godkjenning om søknad til støtte og tilskudd til Torsvåg 3

Ordføreren fremmet forslag om å sende inn søknad til Kystverket innen fristen 1.mars om støtte og tilskudd til fiskerihavntiltak for etablering av ny flytekai i Torsvåg. Søknadsprosessen er omfattende, og kommunestyret ba kommunedirektøren om å ta forbehold i søknaden om finansiering gjennom en delingsmodell mellom Karlsøy kommune, Torsvågbruket og Kystverket. Videre bes kommunedirektøren om å fremme endelig sak for vedtak i kommunestyret om investering i Torsvåg 3 når prosjektering og finansieringsmodell er avklart.