Det er nå sesong for luftveisinfeksjoner, og vi har pågående utbrudd av korona, influensa og andre luftveisinfeksjoner. Felles for alle er at du skal holde seg hjemme hvis du er syk- både for din egen del og for og unngå og smitte andre. Ved påvist korona-  og influensasmitte anbefaler vi at du holder seg hjemme i fire dager fra symptomene starter. Dette er ikke bare fordi du trenger tid til å bli frisk, men også for å unngå videre smitte blant kolleger. Selv om regelverket er mindre strengt er konsekvensene av stort sykefravær det samme som før. 

Hvis du har vært i nærkontakt over tid med folk med smitte bør du ta kontakt med egen leder og diskutere tiltak. 

Egenmelding kan benyttes ved kortere fravær, men ved behov for sykemelding må man komme til time på legekontoret. Ring for og avtale tid, vi ønsker ikke at de med luftveissymptomer skal sitte på venterommet. 

Det er fortsatt tilgjengelig influensavaksine, vi har også oppfriskningsdoser av koronavaksine tilpasset de nye virusvariantene. 

Slik kontakter du legekontoret

Telefon 7774820 for legekontoret på Hansnes.

Telefon 77748228 for legekontoret på  Vannøya.

Åpningstider er 09:00-12:00 og 12:30-15:00.

Trenger du å komme i kontakt med legen din kan du bestille en time på legekontoret eller sende en e-konsultasjon.For å bestille e-konsultasjon må du logge inn på helsenorge. Det har samme egenandel som en vanlig time. Her kan du også fornye resepter gratis. Logg inn på helsenorge.no her: Helsenorge – din helse på nett - helsenorge.no  

Vi kan ikke ta imot epost med personopplysninger.