Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kulturprisen til Karlsøyfestivalen

Karlsøyfestivalen ble i dag tildelt Karlsøy kommunes kulturpris. Her ser vi Svein-Egil Haugen motta prisen på vegne av festivalen. Prisutdelerne er banksjef Gunn Anita Kirkefjord og leder i kultur- og oppvekstkomiteen i Karlsøy kommune Egil Fjellstad.
DSCF 0009

En verdig vinner var begge prisutdeleres samstemte kommentar da Karlsøyfestivalen i dag ble tildelt Karlsøy kommunes kulturpris for 2006.

I sterk konkurranse med bl.a. Idol-deltaker Marita Johansen fra Dåfjord fikk Karlsøyfestivalen prisen. Juryen, eller kultur- og oppvekstkomiteen, begrunner valget av Karlsøyfestivalen med den innsatsen de over mange år har nedlagt i festivalen og ikke minst den betydningen dette arbeidet har hatt for å sette Karlsøya og Karlsøy kommune på kartet, både nasjonalt og internasjojnalt.

I sin takketale påpekte primus-motor og festivalgeneral Svein-Egil Haugen at festivalen ikke hadde vært mulig å gjennomføre uten de omlag 150 frivillige som hver sommer kommer utover til Karlsøya for å hjelpe til med arrangementet. Haugen la også vekt på den betydningen kulturprisen vil ha for festivalarbeidet framover. Både fordi pristildelinga er en anerkjennelse av festivalen og at det vil ha betydning for markedsføringa av festivalen i framtida.

Tips en venn  Skriv ut