Rundt 20 personer møtte opp på avslutninga, og det ble en flott ettermiddag der verdifulle tilbakemeldinger om turkonkurransen ble gitt.

Det var også tid til premieutdeling. Rådgiver for kultur, idrett og folkehelse, Trine Henriksen kunne fortelle at over 100 personer hadde registrert turer i sommerkonkurransen, og hele 45 av disse nådde mål for premiering. For de som har oppnådd målet for premiering, men ikke kunne komme på selve avslutninga, så kan premier hentes hos Trine på rådhuset. 

Fantastisk resultat

Henriksen forteller engasjert at folk har vært ivrige i få registrert poeng. Henriksen trekker frem idéen med å trekke premier underveis i konkurransen har vært en gulrot for å få folk i gang med turgåingen. Hun mener videre at folket ble engasjert i konkurransen fordi de kunne gå i sitt nærområde og registrere turer og poeng i stedet for å reise rundt for å samle ulike topper. I år var det som nevnt over 100 påmeldte i konkurransen mot bare 40 i fjor. -Et fantastisk resultat! slår Henriksen fast. 

Vinterkonkurranse snart i gang

For de som har smurt skiene klar og ser ut på snøen kan Henriksen avsløre at Til Topps i Karlsøy sin vinterkonkurransen vil gå av stabelen allerede i desember. - Det vil blant annet være noen nye ruter og noen kortere ruter, sier Henriksen. Hun avslutter med at mer informasjon om eksakt dato og kick-off for vinterkonkurransen kommer.

Har du innspill?

Har du innspill, idéer og turbeskrivelse til nye ruter? Send en epost til Trine Henriksen: trine.henriksen@karlsoy.kommune.no