Under sommerles kan barn registrere bøker de har lest eller hørt for å samle poeng fram til 31.august. Barna samler XP (poeng) ved å løse oppgaver, stikke innom biblioteket for å hente kodeord, og fremfor alt, lese og registrere så mange bøker de bare orker i løpet av sommerferien! Poengene kan de bytte inn i premier.

Biblioteksjef Andrine Amundsen sier barna er flinke til å lese og registrere bøker. - Det er 66 barn påmeldt i kommunen og de har lest over 600 bøker. det betyr over 52 000 sider! forteller hun entusiastisk. Blant de mange premiene som finnes er det frisbee, armbånd, bokmerker, men også mer eksotiske ting som mineralsteiner, haitenner og helt ekte fossiler!

I tillegg til å lese selv kan barna høre et nytt kapittel hver uke i i årets spennende sommerles-fortelling på sommerles.no. “Natt på biblioteket” er skrevet av  Mari Moen Holsve.

Har du en liten lesehest hjemme som ikke er med på Norges største og kuleste lesekampanje? Påmelding på sommerles sine nettsider: Hjem – Sommerles.no