Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Reinøy gartneri

Usedvanlig godt gjennomført kvalitetssystem

Rannveig og Jan-Helge Mæle sin bedrift, Reinøy gartneri, har fått dokumentert svært god kvalitet gjennom en revisjonsrapport fra KSL.
Arne-Bjørn_400x300[1]
Arne-Bjørn Lockertsen som startet det hele, har overdratt bedriften til sin datter og svigersønn.

KSL (Kvalitetssystem i Landbruket) er et system for egenkontroll og dokumentasjon av produksjonen på norske gårdsbruk. Systemet skal bidra til å sikre kvaliteten på norskprodusert mat. KSL definerer bestemte krav som bonden må oppfylle og dokumentere, og følges opp gjennom revisjoner som utføres av egne KSL-revisorer. KSL omfatter 95 prosent av den landbruksbaserte matproduksjonen i Norge. KSL eies og drives av KSL Matmerk. Se også www.kslmatmerk.no.

 

I Hovedkonklusjon heter det:

”KSL-revisjonen viste at det var et usedvanlig godt gjennomført kvalitetssystem i produksjonen. Meget gode og nøyaktige dokumentasjoner og registreringer, ualmindelig gode renholdsrutiner og hygieniske forhold. Ranveig (som begynte sin fødselspermisjon nettopp) overtok det formelle ansvaret for driften 01.01.2008, Arne Bjørn er pensjonist og meget sterkt tilstede med sin fagkunnskap. Dette er en mønsterbedrift med eksemplariske rutiner og prosedyrer for sin produksjon av kvalitetsprodukter.”

 

I en kommentar sier Jan-Egil Sørbøe i BAMA:

 Også Olav Aakre As, er meget godt tilfreds med og ha en slik mønsterbedrift som sin leverandør, disse lokalproduserte produkter leveres fra oss i området nordre Nordland helt opp til russegrensen, både storkjøkken og daglivarebutikker + spisestedene på Svalbard.

Lykke til videre.

 

Næringskonsulent Laila B. Johansen hilser, kort og konsist:

Flott......Gratulerer.....!

 

Rådmann Jan-Hugo Sørensen hilser:

Reinøy Gartneri imponerer nok en gang. Gratulerer!

 

Ordfører Bent Gabrielsen hilser:

Ja, her var det ikke mye å sette fingeren på. Gratulerer, dere kan faget.

 

Og til slutt sier Rannveig og Jan-Helge:

Vi er ganske stolte av resultatet, og kommer til å stille samme strenge krav til oss selv videre også.

Tips en venn  Skriv ut