Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Øyriket i sentrum

Som ordfører er jeg stolt av både kommunen og de lokale utøverne som stilte opp

- Det er all grunn til å gi honnør til Næringsforeningen og Næringslivets hus som har planlagt dette arrangementet, oppsummerer ordførerer Hanny Ditlefsen.

IMG_0499_1000x807
Samtlige foto: May-Jorunn Corneliussen

Og ordføreren fortsetter:

De som hadde planlagt dette arrangementet har gjort en flott jobb. Både standene og plasseringen var nøye gjennomtenkt. Her fikk deler av næringslivet i kommunen vist seg frem. Der var både landbruk, reiselivsbedrifter, byggefirma, bilverksted, oppdrettsnæringen, festivaler, regnskapskontor, utstyrsbedrifter, Remix og frivillige organisasjoner representert. I tillegg stilte Karlsøyfestivalen med både sang, dans og musikk som kulturelle innslag i løpe av de 6 timene vi var der.

Det ble servert smaksprøver fra både sjø og land, noe som var veldig populært blant publikum. En rask gjennomgang av besøkstallet sier at det var ca 1500 mennesker som var innom torget denne dagen. MK Hessfjord lå ved kai ved Skarven og hadde åpen båt. Til tider var det kø for å komme ombord og mannskapet serverte kaffe og nystekte vafler med syltetøy og gomme fra Karlsøy. Det fortelles at det ble stekt opp 30 liter vaffelrøre den dagen, noe som tilsier at folk har spist og kosa seg ombord i finværet.

Karlsøy kommune hadde egen stand. Denne ble godt besøkt, både av kjente og fremmede. De som stilte for kommunen fikk markedsført kommunen på en god måte, der deres lokale kunnskap kom til god nytte. Kommunens quiz var også godt mottatt og mange tok seg tid til å svare på spørsmålene om kommunen vår.

Som ordfører er jeg stolt av både kommunen og de lokale utøverne som stilte opp. Bedre markedsføring for kommunen vår vet jeg ikke om vi har klart før. Det er all grunn til å gi honnør til næringsforeningen og næringslivets hus som har planlagt dette. Samspill og samhold er etter min mening det som gir det beste resultat. Det hørtes ut som alle deltakerne var fornøyd og ville starte planleggingen for neste år.

Så er det å håpe på at dette kan bli en årlig begivenhet for både de som bor i Karlsøy og de som besøker oss i Tromsø.

IMG_0500_1000x965
IMG_0506_1000x584
IMG_0493_800x1209
Tips en venn  Skriv ut