Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Økonomikontoret

Økonomisjef Geir-Olav Jensen slutter i kommunen

I dag vender økonomisjef Geir-Olav Jensen nesen sørover, nærmere bestemt til Frosta kommune i Nord-Trøndelag.
Ordfører og Geir_400x266

En svært dyktig og respektert medarbeider og etatssjef i Karlsøy kommune takker dermed av, for å videreføre sin yrkeskarriere i en kommune nærmere sin hjemkommune Trondheim og familien der.

 

turistinformasjonen om Frosta kommune kan vi bl.a. lese: ”Vakker og fruktbar ligger landbrukskommunen Frosta og strekker seg ut i Trondheimsfjorden. Bygda bærer sin historiske arv med trygghet; Rike kulturminner vitner om at Frosta gjennom hundreåra var et sentralt sted.”

 

Under kommunestyremøte i går takket ordfører Bent Gabrielsen og rådmann Jan-Hugo Sørensen for strålende utført jobb på økonomikontoret gjennom fire år. – Geir-Olav har fått en attest jeg ikke skriver ut ofte, sa rådmannen og overrakte alle fire bind av kommunens bygdebøker. Også ordføreren tok store ord i bruk i sin tale, før han overrakte en aldeles nydelig juledekorasjon.

 

Og hva mener så Geir-Olav selv om oppholdet her i kommunen? - Vi har trivdes utrolig godt i Karlsøy og vi kommer til å savne alle vi har blitt kjent med, samt den storslåtte og unike naturen, sier Geir-Olav. Vi forlater kommunen med en erfaring vi kommer til å ta med oss resten av livet, og jeg vil takke alle kollegaer i kommunen. En spesiell takk til de ansatte jeg har jobbet med i økonomiavdelingen. En flott gjeng, med stor arbeidsinnsats og godt humør. I tillegg er jeg svært takknemlig for å ha fått delta i  kommunens ledergruppe og fått lære av den omfattende kunnskapen og kompetansen de sitter på.

 

Sier altså Geir-Olav, når han nå forlater kommunen. Ingen dårlig attest.

 

Den øvrige familien, som om ikke lang tid teller fire medlemmer, er dratt i forveien for å klargjøre nytt hjem i Trøndelag, og i løpet av morgendagen er også familiemannen og jordbrukskommunen Frosta sin nye økonomisjef på plass. Med gode minner fra fire år i fiskerikommunen Karlsøy, hvor han og Mari ble en familie på tre, hvor de fikk både utdannelse og kompetanse, og hvor de ble glad i folkesjela og naturen, langt nord i landet. 

Lykke til videre! - er en unison hilsen fra alle oss som ble kjent med dere!

Overrekking av blomster_400x266
Ordfører, rådmann og Geir_400x266
Tips en venn  Skriv ut