Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

3. dose koronavaksine

FHI har tilrådt at en utvalgt gruppe vil ha nytte av en tredje dose koronavaksine.

Vaksinering av barn ned til 12 år

Vaksineringsteamet i Karlsøy er klar for å starte vaksinering ned til 12 år. Fredag 3/9 vil aktuelle elever få infoskriv med seg hjem fra skolen, og vi trenger bekreftelse/underskrift fra begge foreldre for de barna som ønsker vaksine.

Aldersgruppen vil i første omgang tilbys én vaksinedose, i tråd med anbefalinger fra Helsedirektoratet. Vaksinering av barn vil være frivillig, og det er foreldrene som får det siste ordet.

Mandag 6/9 vil legekontoret ringe foreldre for å høre om deres barn skal settes opp på time for vaksinering. For mer informasjon ang. vaksinering mot covid19 sykdom, gå inn på folkehelseinstituttet sin hjemmeside.

Nå kan alle bestille time til vaksinering

Det åpnes nå for at alle som ønsker det kan sette seg opp til vaksinering mot korona. Vi vaksinerer onsdager på Vannøya og torsdager på Hansnes. Det vil være forskjellige antall doser tllgjengelig avhengig av hvor mye vi får tildelt og hvor mange som står til revaksinering den uka.

I utgangspunktet setter vi tidspunkt for revaksinering til 12 uker. Dette kan bli endret dersom det er tilgjengelige doser tidligere, men det avtaler vi da med hver enkelt. Husk at dose 1 og dose 2 helst skal tas i samme kommune.

Elektronisk timebestilling koronavaksinering

Det er kun de som har fastlege i Karlsøy som kan bruke den elektroniske påmeldingen til vaksinering. De som er bosatt i Karlsøy men har fastlege et annet sted må ta kontakt med legekontoret for avtale. Vi ringer også ut til de som er folkeregistrert, men siden vi ikke har telefonnummeret til alle kan man også ringe selv. Hvis man har fått dose en i annen kommune må man også ta dose to der dersom det ikke er helt ekstraordinære omstendigheter.

 

Vi åpner nå for at de som er eldre enn 45 år kan melde seg til vaksinering. Når den gruppa er tatt  åpner vi for allmenn vaksinering av de som gjenstår