Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nå kan alle bestille time til vaksinering

Det åpnes nå for at alle som ønsker det kan sette seg opp til vaksinering mot korona. Vi vaksinerer onsdager på Vannøya og torsdager på Hansnes. Det vil være forskjellige antall doser tllgjengelig avhengig av hvor mye vi får tildelt og hvor mange som står til revaksinering den uka.

I utgangspunktet setter vi tidspunkt for revaksinering til 12 uker. Dette kan bli endret dersom det er tilgjengelige doser tidligere, men det avtaler vi da med hver enkelt. Husk at dose 1 og dose 2 helst skal tas i samme kommune.

Elektronisk timebestilling koronavaksinering

Det er kun de som har fastlege i Karlsøy som kan bruke den elektroniske påmeldingen til vaksinering. De som er bosatt i Karlsøy men har fastlege et annet sted må ta kontakt med legekontoret for avtale. Vi ringer også ut til de som er folkeregistrert, men siden vi ikke har telefonnummeret til alle kan man også ringe selv. Hvis man har fått dose en i annen kommune må man også ta dose to der dersom det ikke er helt ekstraordinære omstendigheter.

 

Vi åpner nå for at de som er eldre enn 45 år kan melde seg til vaksinering. Når den gruppa er tatt  åpner vi for allmenn vaksinering av de som gjenstår

Timebestilling vaksinering

Det er nå åpnet for bestilling av time på nett til koronavaksinering via innlogging på Helsenorge. Foreløpig gjelder dette for gruppe 8 , dvs de som er 55 år og eldre. Det legges ut timer til flere grupper når vi vet hvor mye vaksine vi får. Vi ber om at folk følger med på hjemmesiden

Oppdatert vaksinestatus

Det er for tiden ingen smittede i Karlsøy. På grunn av det høye smittetrykket og pågående utbrudd i Tromsø ber vi alle om og være ekstra årvåken dersom de utvikler symptomer på luftveisinfeksjon og ta kontakt med legekontoret for testing.

Status koronavaksinering

På grunn av kapasitetsproblemer hos leverandør av elektronisk timebestilling, vil legekontoret fortsette å innkalle folk til vaksinering. 

Karlsøy er den kommunen i Nord-Norge med høyest andel av befolkningen vaksinert.