Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Dans i Karlsøy

Riggingen pågår nå

Fredag 10. september braker Dans i Karløy løs i kommunesenteret. En lettere stresset «Dansegeneral» Jan Johansen forteller om spennende og hektiske dager.
Storhall 2_600x348
Akkurat nå rigges et stort dansetelt på 450 m² på festivalområdet.

Akkurat nå rigges et stort dansetelt på 450 m² på festivalområdet, innenfor gjerdet til Lerøy Aurora sitt anlegg på Hansnes. Teltet skal varmes opp og klargjøres til å ta i mot opp til 500 danseglade publikummere fredag og lørdag til musikk av «Polarlys» fredag og både «Ole Ivars» og «Polarlys» lørdag. Under hele festivalen vil Direktør'n Bistro holde åpen pub med musikk.

Fotballbanen vil denne helga bli forvandlet til en oppstillingsplass for bobiler og campingvogner, og Jan kan fortelle at det allerede er forhåndsmeldt omlag 30 slike kjøredoninger, og at dette er gjester som kommer reisende til kommunen denne helga. Festivalen har vakt en viss mediainteresse, og De Danseglade sender en journalist til arrangementet. Fra NRK Lillehammer kommer det en journalist og Scansat nettradio vil sende musikk og reportasjer fra festivalen på fredag fra kl 22.00 til 01.00.

Dans i Karlsøy blir et stort arrangement som samarbeider bredt med næringslivet i kommunen. All mat kjøpes lokalt, og det er samarbeid med reiselivsbedrifter om overnatting og transport.

De fire andre bebodde øyene i kommunen har etter hvert fått sine festivaler, men i kommunestenteret har et slikt tilbud manglet. Dette gjør nå Vigdis og Jan Johansen ved Direktør'n Bistro noe med gjennom dette friske initiativet.

Plakat.

 

Tips en venn  Skriv ut