Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kafe Pegen på Tvibit

Gratis hybelmiddag hver torsdag

Gratis hybelmiddag og besøk fra Karlsøy kommune på Tvibit hver torsdag ettermiddag.
kafe_400x269
Fra Kafe Pegen på Tvibit.

Denne høsten vil alle videregående ungdommer fra Karlsøy kommune få seg en gratis middagsrett på Kafe Pegen på Tvibit hver torsdag kl 16.00. Samtidig vil det stikke innom en representant fra Karlsøy kommune for å besøke våre videregående ungdommer som er hybelboere i Tromsø. Dette besøket er ment å være av en ganske så uformell karakter, men kan og brukes til samtaler av viktigere art, og til samtaler under fire øyne, hvis det skulle være behov for det.

 

Med dette nye tilbudet ønsker kommunen og prosjekt Ung Region (som Credo, Tvibit og Bula er en del av) å oppnå større trygghet og trivsel for våre ungdommer, og forhåpentligvis at færre velger å avslutte sin videregående utdanning i Tromsø.

 

Det blir heretter viktig for ungdommer og voksne å følge med på Credo sin hjemmeside www.credoungdom.no hvor alt av aktivitetstilbud på Credo og på Tvibit blir lagt ut.

 

Fra tirsdag 25. august til lørdag 29. august vil det bli arrangert Kick Off uke på Tvibit. Programmet ligger  her PDF document ODT document .

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut