Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Presseskriv fra Boheme Management

Marita Johansen slipper singel i april

Marita Johansen er ung artist med en lovende fremtid som singer-/songwriter, og i april kommer hennes første single ”Mine Ord i Dine”.
Pressebilde Marita Johansen
Foto: Kim Erlandsen - NRK

Jon Christian Foss inngikk i sommer en personlig management avtale med Marita og har stor tro på henne og hennes fremtidige album.

 

Bjørn Kulseth i Norsk Amerikaner spilte inn 5 demoer låter med Marita Johansen for å finne den rette sjangeren og stilen. Etter at disse demoene ble spilt inn har flere produsenter, låtskrivere og andre artister vist sin interesse for et samarbeid rundt Marita’s debutalbum.

 

Marita Johansen har sine ønsker og tanker rundt å finne sitt eget preg. Hun har valgt å lage et album hvor hun synger på sin nordlandsdialekt. Albumet musikalsk vil være en harmonisk blanding av jazz og roots med akustisk preg.

 

Marita Johansen ble kjent i Norge gjennom sin deltakelse i Idol 2006. Som dommernes Wildcard endte hun til slutt opp på en solid 4 plass. Dette er en bra markering og det norske publikum viste at de hadde stor sans for hennes personlige stemme og særpreg.

 

Tross ung alder har Marita hatt stor interesse for musikk. Hun begynte allerede som 3 åring å synge og fra 14 års alderen har hun vært med som vokalist i forskjellige rockeband. Etter deltakelsen i Idol og nesten 1 år i tenkeboksen har hun nå funnet sin sjanger.

 

Albumet planlegges utgitt høsten 2008.

 

www.marita-johansen.no

- Artistens side som er under bygging

www.boheme-entertainment.com        

- Management  og booking.

www.norskamerikaner.no

- Plateselskap

 

Kontakt manager for mer informasjon:

 

Boheme Management

Jon Christian Foss

Mob. 47 36 93 74

jcf@boheme-entertainment.com

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut