Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

RIL Gresscup 2011

Årets turnering ble en suksess

Helga 20. - 21. august ble RIL sin gresscup avviklet i Dåfjord med ny deltakerrekort, forteller Solfrid Sørensen i tekst og bilder som hun har sendt oss.

  1 / 26 
 
 
 


Gresscupen ble som alltid avviklet i slutten av august i år, helga 20. - 21. august, med strålende vær stort sett hele helga. Vi hadde i år ny rekord på deltakere, hele 46 lag var i aksjon på gressbanen i Dåfjord. Ekstra morsomt var det jo også at vi hadde fått med flere jentelag, til sammen 12 stk. Vi håper bare at alle finner veien tilbake hit til neste år.

Turneringen ble åpnet av Odd-Harald Johansen. Gresscupen ville også markere vår støtte i forbindelse med terroraksjonene i Oslo og på Utøya, og avholdt et minutts stillhet etter åpningen, etterfulgt av ”Mitt lille land” sunget av Maria Mena. Et sterkt øyeblikk…

Gresscupen er jo en liten og sosial turnering. Lillebanen som ble brukt som camping for vogner, var stort sett full, og på jorda nedenfor banen, hadde teltcamperne det helt supert nede i sjøkanten. Det ble observert badende, fiskende og lekende barn i fjæra til langt på kveld, og det lyste koselig fra bål nede i teltleiren.

Som alltid var det god grillmat og frukt å få kjøpt i kiosken, drevet av alle de flinke foreldrene som villig stiller opp og hjelper til, år etter år. Uten dem hadde ikke Gresscupen kunne blitt gjennomført, så en stor takk til alle foreldre og frivillige!

Nytt av året var flere aktiviteter utenom fotballen. Det ble arrangert konkurranser i innkast, og skudd på lite mål, og gjennom hele helga var det mulighet til å være med på orienteringsløypa som var lagt rundt bane- og campingområdet. Dette var et populært innslag, blant både små og store. Og selvsagt var det diskotek for alle ungene på lørdagskvelden.

Labb og Line er faste gjester på turneringa, og dukket opp i år også. Noen var litt skeptiske til de store hvite bamsene, men de aller fleste synes det var morsomt at de kom. Selvsagt er det en tøff jobb å ikle seg bamsedraktene, all ære til våre to som gjorde en flott jobb i år!

Årets turnering ble en suksess, og vi krysser fingrene for et like bra arrangement neste år. 

Tips en venn  Skriv ut