#nattinaturen

Kvinneutvalget i Karlsøy jeger- og fiskerforening inviterer DEG som kommunepolitiker, friluftsmenneske, grunneier, helsepersonell og ellers friluftsinteressert til å delta på vårt arrangement #nattinaturen.

#nattinaturen

#nattinaturen

I forbindelse med åpningen av Friluftslivets uke, har Forum for natur og friluftsliv (FNF), friluftsrådene og lokale lag og foreninger i Troms målsetning om å bidra til å sette ny norsk rekord i uteovernatting. Målet er å skape mer oppmerksomhet om friluftsliv for økt deltakelse. Vi vet folkehelsegevinsten er betydelig, og at opplevelsene du får gir livskvalitet. Gjennom natt i naturen vil vi redusere terskler for deltakelse, fokusere på friluftslivets bidrag til folkehelsen i kommunene, samt verdien av allemannsretten.

I den forbindelse vil Kvinneutvalget i Karlsøy jeger- og fiskerforening invitere DEG som kommunepolitiker, friluftsmenneske, grunneier, helsepersonell og ellers friluftsinteressert til å delta på vårt arrangement #nattinaturen.

Sted: Ungdomshuset i Grunnfjord
Tid: Lørdag 5. september 2015
Klokke: 19:00

Vi stiller med lavvoer, bålpanne og bålkaffe. Soveposer og underlag ordner dere selv.
Ta med ellers kopp, bestikk, mat og det du ellers har behov for.

Etter at vi har rigget leir, samles vi rundt bålet for samtale.

Bålsamtalene skal realisere følgende formål:

Skape oppslutning og engasjement om friluftslivet – fordi friluftslivet er avhengig av at mange deltar.

Etablere og forankre viktigheten av friluftsliv uavhengig av politiske skillelinjer – fordi friluftslivet er avhengig av bred politisk oppslutning.

Sette friluftsliv på agendaen i lokalvalget i september 2015 – fordi kommunene er de som forvalter allemannsretten i det daglige.

Påmeldingslink for politikere:
https://limesurvey.alreadyon.com/limesurvey/index.php?sid=38679&lang=nb

Velkommen til #nattinaturen, ta gjerne med deg familien også!