Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kommunestyremøte

Flerbrukshall ble utsatt

Kommunestyre satte en foreløpig stopper for bygging av flerbrukshall i Karlsøy kommune.

Kommunestyremøte april 2014_1000x491

Innstillingen fra formannskapet var slik:

1. Karlsøy kommunestyre takker plankomiteen for det arbeidet de har utført og tar rapporten til foreløpig orientering.

2. Kommunestyret ber rådmannen utrede prosjektet videre og legge fram et fullstendig forprosjekt på framtidig flerbrukshall for Karlsøy kommune. Forprosjektet må avklare lokalisering, arealrammer, kostnads-/finansieringsplan og driftsplan for prosjektet med driftsbudsjett.

3. Kommunestyret bevilger kr 100.000, fordelt med 50.000 for 2014 og 50.000 for 2015, slik at man kan engasjere ekstern bistand i planleggingsarbeidet. Bevilgningen innarbeides i 1. tertialrapport 2014.

4. Kommunestyret ber rådmannen utarbeide forslag til "Kommunedelplan for idrett og friluftsliv". Framtidig flerbrukshall i Karlsøy innarbeides i denne planen.

5. Kommunestyret vil ved de årlige budsjett- og økonomiplanbehandlinger avklare bevilgninger til framtidig flerbrukshall.

 

Bent Gabrielsen (Ap) var ikke enig og lanserte et utsettelsesforslag fra Arbeiderpartiet, som ble vedtatt med et knepent flertall:

 

1. Kommunestyret tar det vedlagte forprosjektet til orientering og utsetter saken.

2. Kommunestyret ser ikke det som realistisk å fortsette bygging av en flerbrukshall de nærmeste årene grunnet kommunens anstrengte økponomi.

 

Forslaget fikk et knepent flertall, og saken om flerbrukshall blir neppe realisert i overskuelig fremtid.

Tips en venn  Skriv ut