Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
15. mai kl. 16:33

Oppdatering kl. 20.20: Ustabilitet i vannforsyning i Hansnes.

På grunn av store nedbørsmengder og snøtining har en komponent i renseanlegget i Hessfjord vannverk blitt skadet. Dette kan medføre ustabilitet i vannforsyning i Hansnes.

clear
error_outline
12. mai kl. 19:24

16.05.2024 kl. 17.00 oppdatering: Isskredfare - Dåfjord vest, Steinnesveien

16.05.2024 kl. 17.00 oppdatering:

Etter våre observasjoner kan vi nå informere om at det ikke lenger er stor risiko for isras. Likevel anbefaler vi at innbyggere er oppmerksomme når de går langs veien og i de spesifikke områdene berørt av den tidligere isskredfaren.

Takk for deres forståelse og samarbeid. 

clear

Henstilling fra kommuneoverlegen

Legekontoret opplever et betydelig trykk av personer som tar kontakt oss fordi de ønsker og gå foran i vaksinekøen. Dette skjer både på telefon, ved personlig oppmøte og ved at de ansatte ved legekontoret blir kontaktet privat. Dette er svært tidkrevende for legekontoret, og oppleves i tillegg som belastende i en periode med stor arbeidsmengde som følge av omfattende testing og vaksinering.

Karlsøy kommune følger retningslinjene fra FHI strengt, og legekontoret kan ikke kommentere hvorfor enkeltpersoner står foran andre i vaksinekøen. Doser som blir tilgjengelige blir tildelt neste på lista blant de med tilleggsrisiko, og vil ikke gå til tilfeldige som er tilgjengelige.